Referencer

SupportSkrab har været tilgængelig i 13 år i Holland. Flere og flere klubber, skoler, foreninger og andre almennyttige organisationer er ved at opdage, hvordan SupportSkrab er en yderst effektiv og enkel måde at skaffe penge på.

Nedenfor er et lille udsnit af de mange positive reaktioner, vi har modtaget. For yderligere referencer se:

       

"SupportSkrab har virket som en rigtig god indsamlingsmulighed for vores forening eSport Odder. Folk har meget nemt ved at forstå meningen med supportskrab, og de hæfter vi har fået leveret har været af den bedste kvalitet. I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kr. med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker. Det er også meget let for dem der ønsker at støtte en, at de kan betale med MobilePay og at hvert skrabefelt er mellem 5 og 25 kroner. Det gør at alle kan være med. Jeg kan på det kraftigste anbefale SupportSkrab hvis du/I ønsker at samle penge ind til et godt formål." 
Klaud Udbye Agesen
eSport Odder


"Jeg vil gerne takke, fordi takket være dig har Football Teknik School Soccer Skills fået et meget flot beløb på 1500 Euro. Underviserne troede ikke deres egne øjne. Derfor takker de 100 børn og jeg for at gøre opmærksom på dette projekt. Det var nogle flotte hæfter og der var mange rosende ord fra trænerne om tekst, logo og navnet. Igen på vegne af Fodbold Teknik School Soccer Skills, mange tak !!! "
Jenny Mulder
Voetbaltechniekschool Soccerskills te Lisse

 
"For os var det som en stor leg. På kort tid med begrænsede ressourcer har vi modtaget en betydelig mængde penge i forbindelse med projektet. Fantastisk løsning i tider, hvor vi som forening får mindre og mindre støtte fra regeringen. Værd at gentage, også for andre foreninger. TOP!!!"
A. Kits
Chr. Muziekvereniging Harmonie Leek


"Vi holdt den 30. april nogle kampagner i vores landsby. De fleste mennesker var meget positive.
Projektet har givet os et dejligt stort beløb. Derfor vil vi varmt anbefale projektet til andre. Det fungerede perfekt, herunder fristen for levering af hæfter, print af vores logo, håndteringen af de returnerede hæfter. Vi vil helt sikkert igen bruge denne mulighed."
Margo G. Schellingerhout
Voorzitter PR-commissie
Interkerkelijk koor te Bodegraven


"SupportSkrab var rigtig godt for os. Folk begyndte straks efter modtagelsen at uddele hæfter. Jeg synes det er et fantastisk projekt og giver det toppoint. "
D. Jansen
Voorzitter Financiële Commissie
Korfbalvereniging te Voorthuizen"Projektet med SupportSkrab hæfter var en stor succes for os. Efter betaling af omkostningerne havde vi et overskud på mere end 2000 Euro, et meget stort beløb for os. Vi brugte det på 2 skoler, hvor også børnenes forældre var begejstrede. Vi vil helt sikkert bruge det igen."
C. van der Neut
Voorzitter
Landelijke Stiching voor kinderhulp in Afrika

 

"Denne støttemulighed er fantastisk. De fleste var glade for at sælge hæfterne, og nogle blev solgt på en eftermiddag. Derfor har vi besluttet at bestille ekstra hæfter (allerede gjort). Dette er et godt alternativ for foreninger, der mangler penge. Faktisk et bedre alternativ, fordi dem, der køber hæfterne får noget til gengæld. Alt i alt kører det super godt hos os, og alle er glade"
T. Hermie
Trainer
Voetbalvereniging te De Bilt"Vi vil gerne på vegne af vores klub takke for hæfterne, som vi modtog præcis til tiden. Vi har modtaget mange positive reaktioner både fra spillere og forældre."
R. Blom
Toernooicommissie
Voetbalvereniging te Almere"Det er et storslået projekt for alle, der deltager. Ikke mindst fordi, man får noget for kuponerne. Det er små donationer, hvor de også får noget tilbage. Et meget vellykket projekt"
E. Pashouwers
Secretaris
Handboogvereniging te Erp"Vi brugte hæfterne til rejsepenge og til nyt materiale til vores Korfball. Vores erfaring med hæftet er meget positive. Det er første gang, vi arbejdede med det. Vi har tidligere prøvet andre muligheder for at samle penge ind, men med hæftet gik det meget nemmere. Vi havde noget konkret at vise frem og det giver et professionelt udseende med vort logo og tekst. Vi har samlet mange penge ind med det, som vi har kunnet bruge til nye indkøb. Vi er glade for at have opdaget denne mulighed, og vil benytte det igen."
P. Hu
Penningmeester van de Activiteiten Commissie
Korfbalvereniging te Nieuwegein"Fundraisingkampagnen "Støt Mini Clubs team" gik meget godt, børnene har brugt SupportSkrab og har kunnet indkøbe nye team jakker. Alle var begejstrede og det er helt sikkert at vi fortsætter i den nye hockey sæson."
M. Goessens
Bestuurslid
IJshockeyvereniging te Geleen"Det var ikke svært at skrabe. Det er en original måde at nå sine mål på. Jeg vil kontakte dig igen, når det bliver aktuelt.
H. Panjer
Bestuurslid & Voorzitter
Stichting te Den Andel"Vi har fået meget støtte. Det er sjovt for de mennesker, der deltog".
T. Koetsier
Stichting voor dierenhulp te Almere


"Vi har opnået gode resultater med vores fundraisingkampagne. Vi har haft en masse støtte til den angivne information."
T. van Hasselt
Jeugdvoorzitter
Voetbalvereniging te IJzendoorn"Vi er glade for dette koncept. Det har hævet indtægterne til vores jubilæum i juni."
A. van den Berg
Wedstrijdsecretaris
Sportvereniging te Beuningen"For nylig har vi bestilt hæfter fra jer. Det sælger meget nemt. Aktionen var således for os en succes. Tak."
A. Schuttenbeld
Secr. Ouderraad
Openbare Basisschool te Leens"Det var en sjov og original måde at skaffe penge på. Og det virkede. Vi gik to og to ud en aften og bankede på døre. Man fik hver sin bydel. Folk var meget begejstrede, og flere skrabede flere felter. Mange syntes det var rart med noget nyt og anderledes. På meget kort tid fik vi samlet mange penge. Det var en meget vellykket kampagne."
D. Lips
Majorettenvereniging te Stampersgat


"Vores SupportSkrab kampagne er gået 100% perfekt. Alle 125 bøger blev solgt hurtigt."
Fantastisk !!
A.Aarts
Atletiek en Trimvereniging te Raamsdonksveer


"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
Secretaris
Majorettenvereniging te Wezep"Vores støtteaktion lykkedes. Vi har på vores hjemmeside skrevet et kort stykke om det. Vi har nu kun to hæfter tilbage. Vi vil bare fortsætte med det, fordi de entusiastiske reaktioner fra folk er virkelig umagen værd."
S. van Bodegom
Levende Geschiedenis Groep te Leiden


"I april begyndte vi SupportSkrab kampagnen. Den er er nu slut, og vi har haft et afkast på 85%. Med dette resultat er vi meget tilfredse. Aktionen blev godt modtaget af de unge."
H. Peukens
Scouting te Simpelveld

Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Denne støttemulighed er fantastisk. De fleste var glade for at sælge hæfterne, og nogle blev solgt på en eftermiddag. Derfor har vi besluttet at bestille ekstra hæfter."
T. Hermie
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Vi har fået meget støtte. Det er sjovt for de mennesker, der deltog"
T. Koetsier
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder