Hvordan virker det?

Hvert SupportSkrab hæfte indeholder 25 billeder af hånden. Hver hånd er et skrabefelt og under feltet gemmer der sig et beløb. Beløbene varierer fra 5 kr. til 25 kr. SupportSkrab hæftet indeholder også en blok med 25 ark, med hver 8 attraktive rabatkuponer. 

SupportSkrab hæfterne giver folk en mulighed for at donere penge til jeres projekt eller jeres forening. Det gøres på denne måde: 

  1. Jeres frivillige indsamlere tilbyder folk at "give en hjælpende hånd", ved at skrabe et eller flere felter i hæftet.
  2. Donor giver det beløb som står under skrabefeltet i hånden.
  3. Som tak modtager donor et ark med 8 rabatkuponer pr. felt pr. felt han har skrabet.

Et fuldt skrabet hæfte giver 400 kr. til foreningens kasse.
 
SupportSkrab hæfterne trykkes specielt til jer med navnet på jeres forening, en opfordrende tekst, logo eller billede, samt hjemmeside og/eller Facebook side. På denne måde kan jeres frivillige nemt fortælle budskabet til donorerne. Det vil ofte være nok til at få familie, venner, naboer og mange andre til at donere. Du vil blive overrasket over hvor hurtigt et hæfte er fuldt skrabet.

1 - 2 - 3 ... så nemt virker det:

Så nemt fungerer SupportSkrab

Klik her eller på billedet for at forstørre


Beregn dit overskud

kr.
Ja, jeg ønsker at skaffe penge!
Eksempel hæfte

Gratis infopakke!

Bestil en gratis infopakke,
som indeholder et eksempel hæfte.

Ja, send mig en gratis infopakke!

Det siger andre

"Vi afleverede alle 130 hæfter til gymnasterne lige før jul og her en måned efter er der samlet 50.000 kr. ind. Så vi synes det har været rigtig godt!"
A. Andersen, Grevinderne
"Vi er meget tilfredse med resultatet og din fantastiske service! Fortsæt med det!"
D. Egbertsen
"Vores erfaring med SupportSkrab er positiv. Vi kan anbefale det til andre foreninger, som vi opfordrer til at give det en chance."
A. Brommer
"Det smarte ved supportskrab er også at man kan få tilknyttet mobilpay, for idag har folk ikke kontanter. Og langt de fleste penge i vores indsamling, gik også ind via mobilpay."
T. Frahm, OKS U14 fodbold
"I løbet af kort tid har eSport Odder været i stand til at indsamle ca. 3.200 kroner med kun 3 indsamlere, så det er noget der virker."
Klaus Udbye Agesen, eSport Odder